Sponsoreret indhold

Det er åbenlyst, at boligen har stor indflydelse på vores liv. Derfor er det også ekstraordinært vigtigt, for mange mennesker, at boligen er optimeret på en række forskellige punkter. Tre emner går igen for de fleste, og det er sikkerhed, varme og elektricitet. Disse tre funktioner spiller en vigtig rolle i hjemmet, hvorfor det også er værd at undersøge, hvordan man optimerer på disse.

Privatsikring af hjemmet?

Går man i dybden med sikkerhed, er dette en funktion, der er i højsædet for de fleste mennesker landet over. Med mange indbrud og tilhørende utryghed i dagens Danmark, er det relevant at kigge på, hvordan man sikrer hjemmet. En fuld privatsikring kan gøre den afgørende forskel både i momentet – hvis man skulle blive ramt af forsøg på indbrud (7-9-13…), men også mentalt. Man skal trygt kunne rejse på ferie eller være ude af huset over længere tid, uden at en frygt for et indbrud sidder i underbevidstheden.

En privatsikring skal ikke skabe frygt eller nogen form for utryghed. Det handler blot om at genoverveje sin nuværende løsning. Hvor lang tid siden er det, man har overvejet sikkerheden i hjemmet? Føler man sig sikret mod uvedkommende gæster? Og kan man trygt kan forlade hjemmet? Dette er spørgsmål, man bør gøre op med sig selv for at vurdere, om det bør være på tide at overveje en privatsikring. Du kan læse mere om en privatsikring her.

Den mest effektive varmekilde i hjemmet?

Når du skal overveje varmen i dit hjem, eller måske rettere når du skal vedligeholde den, er der nogle forskellige parametre, du skal være opmærksom på. Ønsker du det mest miljøvenlige, eller det mest effektive? Eller måske en kombination? De mest velkendte måder at få sin varme er igennem et oliefyr, elektricitet eller naturgas. Oliefyret løber på fyringsolie, og det brændstof har faktisk den højeste ydeevne af de tre former for varme. Fyringsolie er mere end 400 gange så effektivt, hvilket du bliver lykkelig for, når huset skal opvarmes. Herudover er det utroligt lukrativt, da der kan opleves besparelser på et sted mellem dobbelt og seks gange så mange ved overgangen fra el-baseret varme til fyringsolie.

Til gengæld er det ikke nær så miljøvenligt, som de to andre varmekilder. Dog findes der et alternativ til de forbrugere, der vægter miljøet i deres overvejelser. Premium eller luksus-fyringsolie kaldes det brændstof, der har langt bedre effekt på miljøet end almindelig fyringsolie. Denne olie indeholder ikke svovl og affaldspartikler, som er miljøvenligt, samtidig med at der ikke er den helt store forskel prismæssigt. Læs mere om billig- og effektiv olie her.

Elektricitet

Når det kommer til din elektricitet i hjemmet, kan det anbefales at benytte samlemuffer til at samle dine ledninger. Det er en metode, som sikrer dig en pæn opsætning af ledninger, samtidigt med at de er fysisk og elektriske sikre. Småbørn eller hundehvalpe har det med at pille eller bide i forskellige ting i hjemmet, herunder også ledninger. Derfor er samlemuffer også fysisk og elektrisk sikre overfor enhver i familien. Du har måske ikke hørt om begrebet før, men samlemuffer har meget lave omkostninger, hvis man sammenligner med andre forbindere. Du kan læse op på begrebet her. Det er et spændende redskab, som kan gavne hjemmet på mange måder.