Sponsoreret indhold

Hos Timm bruger jeg meget ofte Nanocover til imprægnering af diverse materialer som lak, fliser, bad, vinduer, møbler og anden overfladebehandling.

Nanocover er et kraftigt tætningsmiddel, der er vandtæt og beskytter næsten alle typer tekstiler og stoffer fra vand, snavs, forurenende stoffer og pletter, mens de forbliver helt usynlige.

Det påvirker ikke stoffets udseende, dets evne til at “trække vejret”, dets farve eller følelsen og er let at bruge.

Nanocover omgiver alle fibre med en antihæftbelægning, og som følge heraf kan snavs ikke klæbe til materialet, og væsken kan ikke opsuges af fibrene. Vand, kaffe og fedtstoffer bliver afstødt fra behandlede tekstilstof og tekstiloverflader.

Nanocover er det perfekte tætningsmiddel til tøj fremstillet af uld, silke og læder. Udseende, åndbarheden og følelsen af stof forbliver uændret. Det kan anvendes på alle tekstiler, fra den fineste silke til slidstærkt bomuld på dragter, jakker, skjorter, sportsjakker, slips, bukser, træningsdragter, jeans, regnfrakker, cykeltøj, læderbeklædning, eventyr og fodtøj.

Pletter er en fortid med Nanocover. En applikation beskytter helt tøj, møbler, husholdnings tekstiler, ruskind, læder og endda papir og pap mod skade.

nanocover til tekstil

Tøj – Nanocover til tekstil:

Spildt kaffe, mad eller vin kan ikke altid rengøres straks, hvilket fører til farvning. Nanocover tekstil giver beskyttelse. Væsker kan ikke komme igennem til fibrene og kan rystes af eller absorberes med en serviet.

Fodtøj:

Beskyt dit fodtøj mod pletter og våde forhold. Nanocover vil ikke kun give fantastiske resultater, men dit fodtøj vil se nyere ud i længere tid. Du kan bruge dine yndlingssko i regnen uden farvning.

Bilsædebeskyttelse:

Bilsæder af hvert materiale kan behandles. Sig farvel til pletter og forurenende stoffer der udvikler sig på bilsæderne ved, at børn spilder eller sidder på dem i våde / beskidte tøj.

Tøjbeskyttelse og vandtæthed:

Undgå konstant rensning og maksimere tøjets liv. Med Nanocover forbliver tøjet rent længere og kræver meget mindre vedligeholdelse og udskiftning.

Regntøj / Vandretøj / Skitøj:

Nanocover er perfekt til disse typer tøj. Regn og fugt kan bare ikke trænge ind i materialet. Du og dit tøj forbliver tørt selv under de hårdeste forhold.

nanocover-tekstil-impraegnering-af-sofa

Pletbeskyttelse på møbelbetræk og bordduge:

Nanocover fungerer lige så godt på stof og læder. Når behandlede stole, sofaer og bordduge og sengetøj fuldt beskyttet mod pletter og fugtskader. Kaffe, vin og andre ubehagelige spild kan let suges med et papirhåndklæde eller blot hældes/rulles af overfladen.

Du kan se nogle meget omfangsrige anmeldelser af Nanocover til sofa, tekstil og tøj.