Sponsoreret indhold

Sommeren er over os, og det betyder naturligt, at vi bevæger os langt mere udenfor. De varmere himmelstrøg er endelig i luften, og boligejerne med haver kan for alvor nyde solstrålerne og lune temperaturer. Derfor søger netop boligejerne med haver selvfølgelig ud i haverne, og mange boligejere har rigtig stor glæde over at kredse om haverne.

I dette indlæg har vi samlet en række nyttige tips og redskaber til dig som boligejer med have. De kan hjælpe dig med at nyde sommeren og din have i højere grad! Læs med og bliv inspireret i denne guide.

Investér i et springvand til haven

Et springvand kan være en fantastisk investering til haven. Man kan enten bruge det til blomsterne eller blot til at plaske og lege i. Sidstnævnte virker måske mest oplagt til de mindste. Vi har fundet et solar springvand, som ydermere kun koster 169,-. Som navnet også antyder, er springvandet ydermere drevet på solceller. Det betyder, at du bekymringsfrit kan glæde dig over vandstrålerne, når solen er fremme.

Hold grillen ren

Sommeren betyder typisk også endnu mere madlavning på grillen. Et forøget forbrug på grillen vil dog også kræve mere rengøring. Det er vigtigt at beskytte sin grill for fastbrændt fedt for at få den bedste smagsoplevelse ud af det. Grillen kan tilføre noget helt særligt til sommer måltidet, og derfor er det meget vigtigt at kredse om sin grill. Vi har fundet en grillrens, som effektivt fjerner fastbrændt fedt. 

Det fungerer således, at man varmer ovnen op til 50 grader og slukker den. Herefter påfører man grillrensen på grillristen med en sprayflaske eller en nylonbørste. Det er en meget simpel og effektiv måde holde sin grill ren på, således at man sikrer sig de bedste forudsætninger for det næste måltid. 

Ydermere skal det selvfølgelig ikke være dyrt. Vi har fundet en 5 liters grillrens til 159,- eller én til bare 39,- som til gengæld kun indeholder 1 liter. 

Vær tilstede på mobiltelefonen – og invester i en powerbank

Man kan ikke just kalde en powerbank for et haveredskab. Det er dog et redskab, der kan gøre livet lettere for dig, når du ligger og slapper af i haven. De fleste der har en smartphone, kender nok til situationen, hvor den er ved at løbe tør fra strøm – men hvor man ikke er i nærheden af en oplader eller en stikkontakt. Det kan også i haven, når du ligger og slapper af og fortsat gerne vil være i kontakt med vennerne, familien eller arbejdet. Telefonen er heller ikke dårlig vil man vil ligge og se film, serier eller Tour De France udenfor. Strøm er dog et problem, men derfor bør du investere i en powerbank. Den behøver ikke at koste mere end 199,- og så har du altså sikret dig selv over for det irriterende problem. 

Det virker måske asocialt at tænke på mobiltelefonen, men uanset hvad bliver din nye powerbank nyttig i mange andre situationer. Du kan bruge den fremover i alle situationer, hvor strøm på telefonen bliver svært at anskaffe, men hvor den er nødvendig for dig. Det kunne også være på din tur til stranden eller bilferien, hvis man skal afsted på sådan én.

Vi håber, at disse råd er brugbare for dig her over sommeren og fremadrettet!