Sponsoreret indhold

Hvordan man giver baby et bad sikkert?

• Lad aldrig din baby være uden opsyn i badetid, ikke engang i et sekund, selv når du bare fylder karret med vand. Planlæg forud; sørg for at du har alt på hånden, før du starter badet. Du ønsker ikke at skulle rundt efter en vaskeklud eller håndklæde, mens din baby er i badekaret. Hvis han ikke kan sidde op alene, skal du altid holde hånden på ham på badetidspunktet. Og hent eller bær ikke badekaret, når barnet er i det.

• For at være sikker skal du holde dig inden for rækkevidde af dit barn, når han er omkring vand, selv når han er et lille barn.

• Fyld karret med så lidt vand som muligt. To 4-6 cm er en god mængde. Placer babybadekaret på en flad, plan overflade, der ikke tillader det at glide og gør det nemt for dig at håndtere dit barn. Tilsæt ikke mere vand, mens din baby er i karbadet, og sæt aldrig barnets badekar i et større kar, der er fyldt med vand, fordi det kan flyde rundt og vælte. Hvis du bruger et babybadekar i dit store badekar, skal du sørge for, at drænet er åbent.

• Pas på skoldning af vandet. Vandet skal føles varmt, ikke varmt. Før du sætter din baby i karret, skal du teste temperaturen med underarmen. Stol ikke på et karbad med en temperaturindikator, som f.eks. et afløbsstik, der ændrer farve for at indikere for varmt, for koldt og lige tilpas. Brug din underarm som din hovedguide.

• Hvis du har brug for at forlade badeværelset, tag din baby med dig. Stol ikke på ældre børn til at se efter babyen for dig. Hvis din telefon ringer, skal du lade den ringe. Hvis der er en, der banker på døren, ignorer den. Gør denne regel så streng som at spænde din baby i sin autostol hver gang du kører.

• Når du bruger et babybadekar i en vask eller et almindeligt karbad, skal du altid slukke for det varme vand.

• Brug vaskeklude i stedet for svampe. Vaskeklude kan klare vaskemaskine og tørretumbler, så de bliver rigtig rene, mens svampe skal lufttørre og kan bære skadelige bakterier.

• Tøm badekaret straks umiddelbart efter badetid. En baby eller et barn kan drukne i mindre end 2-3 cm vand. Og nysgerrige småbørn kan gå tilbage i badeværelset, når du ikke er opmærksom.

Påmind din partner, din barns bedsteforældre og andre plejere om disse sikkerheds tips.

Se en stor guide med babybadekar.

Brusedyser

Du kan finde bruserdyser med slanger, der fastgøres direkte til en vandhane. Vi anbefaler dem ikke, fordi det er en sikkerhedsrisiko at lade vand løbe. Og der er mulighed for en pludselig temperaturændring, som kan resultere i skoldning. Vi tror, ​​at en kop bare er fint til skylning af din baby. Men hvis du vil have en bruserfunktion, så få en der trækker vand fra et reservoir og har en knap til at betjene vandet med.